Foredrag

“Spis chokolade med en god smag i munden!”

Fra Uganda til Danmark - et foredrag om et chokoladeeventyr, der hjælper

Fortællingen om Rafiki begynder i forsommeren 2022, hvor Maj Griffiths og Stig Glent-Madsen mødtes for at starte salget af håndlavet kvalitetschokolade fra Uganda.Som cafeindehaver og landsdommer var deres udgangspunkterne forskellige, og måske netop derfor lykkedes det at starte virksomheden Rafiki.

Foredrag om Rafiki chokolade med Stig og Maj

Rafiki betyder ven på swahili. Kakaobønnerne købes af et kooperativ af småbønder, og chokoladen produceres på en lille lokal virksomhed i Uganda, hvorefter chokoladen sættes til salg i Danmark.

Overskuddet fra salget går tilbage til Uganda, hvor det hjælper sårbare kvinder med små børn, der er flygtet fra Congo og Sydsudan.

Stifterne af Rafiki vil under foredraget tage os med på besøg hos chokoladebønderne og virksomheden i Uganda, som ledes af en dansker. Der vil også være fortællinger om mødet med de udsatte flygtninge, som får gavn af overskuddet fra salg af chokolade.

Samtidig vil der også blive rig lejlighed til at smage på chokoladen, som kan spises med en “god smag i munden.”

Der vil desuden være mulighed for at købe chokoladen med hjem eller bestille større mængder til virksomheder eller klubben.

For yderligere information og booking kontakt:

Maj Schiøtte Griffiths
maj@rafiki.info
tlf. 26280990